Bihari Viktória: Tékasztorik ​és egyéb vikuságok

teka.jpg

 

Azon gondolkodom, hogy mikor is kezdtem én el olvasni a tékasztorik blogot... régen, az fix. Ez a könyv pedig gyakorlatilag nem más, mint a blog átemelése egy word doksiba, amit aztán szépen könyv formába öntött a kiadó. És ami azt illeti, nincs is ezzel semmi baj. Ismertem nagyjából az összes sztorit ami a könyvben van, mégis fetrengtem a röhögéstől. Nem csodálkoznék ha a szomszédok elkezdenének nagy ívben kerülni, mint valami sárgaházszökevényt. Viku nem fél saját magán nevetni, és ez nagyon jót tesz az egész könyvnek, mert nem azzal van tele, hogy másokat kifiguráz, másokon röhög. Mindenki megkapja ami jár, saját maga is. Pár sztorit hiányoltam, de majd talán a következő részben.

 

Fülszöveg:
Bihari ​Viktória humorista, blogger és internetes szökevény. Nem szereti a címkéket, főleg a bloggert és a humoristát nem, szereti viszont a szórakoztató irodalmat és a jól átsütött sertésoldalast. A szerző nem nyert proccos díjakat, nem tanult külföldön, és nem is a férje farvizén ért el sikereket ha a sok-sok lájkot sikernek lehet nevezni.
A könyv, amit a kezedben tartasz, nem regény, nincsenek benne hatalmas életbölcsességek, sem szerelmi szál, bőgés vagy dráma. Van benne egy videotékás csaj, számos elmebeteg, piálás, némi párkapcsolati mizéria, sok káromkodás, politikai inkorrektség, az évezred legjobb arca, Fater, lúzerkedés, menősködés, szex és annak hűlt helye, és annyi hülye szitu, hogy el sem hiszed.
A könyvet leginkább az amolyan litera-gasztronómiai disznósajt kedvelőinek ajánljuk, akik szeretnek minden tálba belekóstolni, nem bánják, ha zsíros lesz a kezük, és úgy általában nem veszik komolyan az életet, cserébe az élet sem veszi őket komolyan.

 

Itt megveheted jól: https://www.libri.hu/konyv/bihari_viktoria.tekasztorik-es-egyeb-vikusagok.html
Ez meg a tékasztorik facebook oldala: https://www.facebook.com/tekasztorik/

Ja és mindjárt mozikban a film is