Julia Lewis Thomson: Többek ​által

tobbek.jpg

Őszintén megvallom, féltem ettől a könyvtől. Láttam ugyan, hogy rengetegen szeretik és ajánlják, de a fülszöveget olvasva mindig elbizonytalanodtam, hogy vajon tényleg nekem való regény-e. Legalább 4-5ször mentem el a boltba és lapoztam bele, aztán vettem egy nagy levegőt, és hazajött velem. És te jó ég, nagyon megérte. A szereplők nagy része szimpatikus, bár Annát, a főszereplő lányt nem tudtam igazán megkedvelni, sőt, sokszor egyenesen idegesített, le is álltam vele veszekedni.
Változatos, fordulatos könyv, tele nem várt eseményekkel. Minden benne van, ami egy jó könyvhöz kell: remek történet, remek karakterek és olyan mély mondanivaló, amit mindenkinek meg kéne fogadni. 
Moly-on rengetegen írták, hogy Maxim a kedvenc karakterük és ezt sokáig nem tudtam értelmezni, ugyanis nem volt sok szerepe a könyvben. Aztán megértettem, és én is határozottan kijelenthetem, Maxim a király. 
Nem egy kifejezetten vastag könyv ~250 oldal, ráadásul a sztori magával ránt, ennek köszönhetően én meglehetősen gyorsan végeztem vele. Csak ajánlani tudom a könyvet. Remélem lesz folytatás, spin-of...akármi, de úgy általánosságban is bármilyen könyvet szívesen fogadnék az írónőtől.
Oh, és el ne felejtsem: Julia Lewis Thomson is magyar író. Egyszerűen tele vagyunk roppant tehetséges írókkal, csak győzzem elolvasni a könyveiket.Fülszöveg:

Te ​megérdemelnéd a második esélyt?

Anna mély érzésű lány, aki szeretetre vágyik. Igazán megérdemelné, hogy boldog legyen. A Defektesek dobosa, András megadja neki mindazt, amire szüksége van: szerelmet, nyugalmat és boldogságot. De vajon mindez az övé lehet anélkül, hogy megjárná a poklot? Annának nem adatik meg a könnyebbik út
Az élet tragédiák sorozata. Anna, amikor már mindent elveszített, ráébred, hogy választania kell: hagyja, hogy végleg maga alá temesse az önsajnálat, vagy belekapaszkodik egy halvány napsugárba, és elhiszi, hogy az rá ragyog.
Vajon Anna képes szembe nézni saját félelmeivel, és megleli azt, amiért érdemes küzdenie? Lesz-e elég bátorsága újra szeretni és az új szerelemért áldozatokat hozni? Tud-e küzdeni egy olyan férfi szerelméért, akivel a kapcsolatát mindenki helyteleníti? Vagy engedi, hogy mások irányítsák, azt remélve, hogy így nem érheti több fájdalom?


Facebook: https://www.facebook.com/julia.lewis.thomson
Itt pedig megveheted: https://www.libri.hu/konyv/julia_lewis_thomson.tobbek-altal.html
Meg itt is: https://www.libri.hu/konyv/thomson_julia_lewis.tobbek-altal-az-eletet-csak-ugy-lehet-megelni-ha-kockaztatsz.html