Indul az Írósimogató

logo_3.png

Október 2-án, hétfőn elindul egy új youtube és podcast csatorna, hogy hetente megörvendeztessen minket egy-egy írósáról, irodalomról, könyvekről szóló adással. Ez, az Írósomogató. A Gabriella Eld, M. G. Brown, L. J. Wesley és Tomcsik Nóra által életre hívott csatornán rövid, nagyjából 15 perces adások lesznek, mindig egy konkrét témára építkezve. A könnyed, beszélgetős formátumú műsor betekintést enged az írók gondolataiba, megtudhatjuk, mit gondolnak adott műfajokról, hogyan alkotják meg könyveik karaktereit, vagy éppen azt, hogy miként élik meg a karakterek elengedését. 

21427411_114227322605060_3032428090204488096_o.jpg

Tekintve, hogy a fent említett írók mennyire különböző stílusban, és különböző műfajban alkotnak, várhatóan sokféle nézőpontot ismerhetünk meg a különböző témákról. Október 2-ai adásuk témája a történelmi könyvek lesznek, majd következnek többek között a különféle fantasyk, illetve a karakterekkel kapcsolatos témák is.
Ha könnyed hangvételű, kulturális kikapcsolódásra vágysz, kezd el követni a kis csapatot az alábbi linkeken. És ne feledjétek: októbertől minden hétfőn: Írósimogató!

Facebook: https://www.facebook.com/irosimogato/ 

Instagram: instagram.com/irosimogato

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgZuE-BemjWgdsKiVLulmZg

Írósimogató logós ajándéktárgyak: https://www.letmicro.com/gallerymain/irosimogato